Internship

Family Business Norway ønsker å bidra til at våre unge eiere og neste generasjonseiere får relevant arbeidserfaring. Både vert og praktikant får mulighet til å utvide sine horisonter og lære en annen familiebedrift å kjenne. Verten får utført arbeidsoppgaver, og praktikanten får mulighet til å anvende sine teoretiske ferdigheter på praktiske arbeidsoppgaver.

Family Business Network International tilbyr et internship program globalt. Medlemmer i Family Business Norway kan delta her på lik linje med andre familiebedrifter både for å motta interns og søke på ledige stillinger. Utover dette ønsker FBNorway å tilby et tilsvarende program på norsk blant de norske medlemmene.

Bedriftene som ønsker å motta praktikant sender stillingsbeskrivelse til FBNorway som publiserer ledige stillinger på her hjemmesiden og i nyhetsbrev. Søkere sender søknad til FBNorway som vil videresende søknader til bedriften for seleksjon. Bedriften som mottar en praktikant skal tilby reelle arbeidsoppgaver og lønn for utført arbeid. Det er opp til arbeidsgiver å fastsette tidsperiode. FBNorway anbefaler minimum 1 måned opptil 6 måneder.

 


Maler

FBNorway har utarbeidet forslag til maler som kan, dersom ønskelig, lastes ned og benyttes av både vert og søker.

Mal for verten for å registrere stilling

Mal for CV

Mal for case (send oss en mail dersom du trenger dokumentet i word format)

Mal for motivasjonsbrev

Forventningsdokument til begge parter


Stillingsannonser

Det er for tiden ingen utlyste stillinger


Ved spørsmål til internship ordningen, send en mail til post@familybusinessnorway.no